CareLyn steunt onderzoek naar huidkanker € 1,- per liter gaat naar KWF Kankerbestrijding
Relaxen
Lekker in het gras
Dé oplossing voor vrije tijd!
De zon zorgt voor extra omzet.
Tijdens uw vrije tijd geniet u van een concert, event of u zit heerlijk met uw kinderen in de speeltuin of op een terras en iedereen geniet met volle teugen. Maar de zon levert ook gevaren op. Hoe vaker je in de zon bent, zonder je regelmatig in te smeren, hoe groter het risico op huidkanker. Bij CareLyn stelden we onszelf de vraag: hoe kunnen we zo bewust mogelijk omgaan met de zon en er toch zorgeloos van blijven genieten? Het antwoord is de zonnebrandcrème dispenser. CareLyn biedt de organisatoren van events maar ook terraseigenaren de mogelijkheid om met de zonnebrandcrème dispensers van CareLyn iets unieks aan te bieden. Namelijk gratis zonnebrandcrème. Juist op die momenten heeft niet iedereen de beschikking over zonnebrandcrème. Door een dispenser op te hangen biedt u gratis zonnebrandcrème aan en dat levert u zeker extra exposure op maar ook bewuster omgaan met de zon en toch zorgeloos genieten in de zon.


Smeer je in met CareLyn.
De zonnebrandcrème dispenser van CareLyn is geschikt voor binnen en buiten en heeft een inhoud van 1 liter. De zonnebrandcrème zelf is voor alle huidtypen geschikt (SPF30), voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en biedt UVA- en UVB-bescherming.

Promotiepakket – hier smeert u zich gratis in!
Samen met de dispenser zijn promotiematerialen beschikbaar, zoals een website, posters en persbericht, om positieve aandacht te vragen voor de zonnebrandservice op uw locatie. Zo laat u zien dat u deze mooie extra service heeft en dat u betrokken bent bij het welzijn van uw bezoekers. Daar gaat een positieve uitstraling vanuit, bovendien vergroot u de aantrekkingskracht van juist úw zonneterras.