CareLyn steunt onderzoek naar huidkanker € 1,- per liter gaat naar KWF Kankerbestrijding

Nieuws

Met CareLyn gaat Nederland veilig de zon in
Wees bewust wat de zon doet, smeer je in!
Zonder dat we er erg in hebben komen we regelmatig in de zon zonder bescherming. Maar wanneer er op dat moment de gelegenheid is om je wel in te kunnen smeren dan zal men dit ook doen. CareLyn wil dan ook op al die plekken in Nederland aanwezig zijn. CareLyn wil de mensen, jong of oud, bewuster maken en bescherming bieden.
 
Nieuw van CareLyn: de zonnebrandcrème dispenser
Het antwoord komt van CareLyn. Een nieuwe onderneming die niet alleen het zonbewustzijn in Nederland wil vergroten, maar ook een concrete oplossing heeft ontwikkeld om daarnaar te handelen: de zonnebrandcrème dispenser. CareLyn wil op zoveel mogelijk openbare plaatsen in Nederland gratis zonnebrandcrème beschikbaar maken voor iedereen.
 
Waarom een zonnebrandcrème dispenser?
Wie naar het strand gaat, neemt doorgaans wel zonnebrandcrème mee. Het zijn juist de spontane zonmomenten die de aandacht vragen. Tegenover dat ene moment waarop je er wél aan denkt om je in te smeren, staat een veelvoud aan situaties waarbij je wordt verrast door de zon. Op het terras, tijdens het sporten, tussen de middag, op het schoolplein… opeens is daar de zon. Afhankelijk van je huidtype kun je al binnen een half uur in de zon huidschade oplopen.

 
Smeer je in met Carelyn
Carelyn legt de aandacht daar waar het echt telt: bij al die terloopse zonuren door het jaar heen! We plaatsen zonnebrandcrème dispensers op locaties waar mensen werken, sporten, spelen en genieten. Zodat iedereen zich makkelijk en snel kan insmeren om zonveilig te genieten. De zonnebrandcrème dispenser van CareLyn is geschikt voor binnen en buiten en heeft een inhoud van 1 liter. De zonnebrandcrème zelf is voor alle huidtypen geschikt, voldoet aan de hoogste wettelijke kwaliteitseisen en biedt een HOOG beschermingsfactor. Zoals SPF30 en een verhoogde UVA- en UVB-bescherming.
 
De belangrijkste doelgroepen.
Kinderen zijn de belangrijkste doelgroep. Zij moeten om de twee uur worden ingesmeerd. En het gebruik van tubetjes of flesjes is vaak niet zo handig en onhygiënisch. Buiten dat de kosten van zonnebrandcrème vaak extreem hoog is. CareLyn heeft ook hier een oplossing voor bedacht. Niet alleen de kosten voor 1 liter zonnebrandcrème is 60% lager dan de huidige marktprijzen maar om het voor scholen en naschoolse opvang mogelijk te maken om CareLyn aan te kopen is er een sponsormodel bedacht. Met dit sponsormodel kunnen we een school een heel schooljaar voorzien van zonnebrandcrème en de bijbehorende dispensers tegen lagere kosten. Meer weten over het sponsormodel kijk op www.carelyn.nl of we maken een afspraak om dit mondeling toe te lichten.
 
Nieuws
 • Zonnebrandcreme voor medewerkers Sloop- en Grondwerken Arno van den Dungen B.V.
  We moeten ons beschermen op alle momenten wanneer onze huid wordt blootgesteld aan de zon.
  Lees verder >
 • HERCUTON Bouwonderneming kiest ook voor CareLyn zonnebrandcreme dispenser
  Het aantal mensen met huidkanker – ook op jonge leeftijd -  neemt helaas schrikbarend toe.
   
  Lees verder >
 • 's Hertogenbosch.
  Van Neynsel is een moderne ouderenzorgorganisatie waar Goed leven centraal staat.

  Van Neynsel heeft de praktische zonnebrandcrème dispenser
  van CareLyn aangekocht
  Lees verder >