CareLyn steunt onderzoek naar huidkanker € 1,- per liter gaat naar KWF Kankerbestrijding
Lekker in het gras
Onze Missie en Ambitie
CareLyn draagt bij aan gezond werken, leven en beleven in de zon. Onze ambitie is dat iedereen zich zonbewust gedraagt.
CareLyn wil dat iedere Nederlander bewuster omgaat met het effect van de zon en de noodzaak inziet om zich regelmatig in te smeren. Hoe kunnen we zo bewust mogelijk omgaan met de zon en er toch zorgeloos van blijven genieten? CareLyn wil vooral bij de spontane zonmomenten aanwezig zijn. En die zijn er veel. Als we naar het strand gaan dan zijn we voorzien van zonnebrandcréme. Maar als we werken, sporten, spelen of genieten van onze vrije tijd dan ontbreekt de mogelijkheid om je te beschermen tegen de UV stralen van de zon.
De zon geeft licht, warmte en is onze belangrijkste bron van energie. Maar de zon levert ook gevaren op. Hoe vaker je in de zon bent, hoe groter het risico op huidkanker. Een reëel risico; maar liefst 1 op de 6 Nederlanders ontwikkelt huidkanker in zijn of haar leven. Hoe kunnen we zo bewust mogelijk omgaan met de zon en er toch zorgeloos van blijven genieten?
 
Nieuw van CareLyn: dé zonnebrandcrème dispenser
Het antwoord komt van CareLyn. Een nieuwe onderneming die niet alleen het zonbewustzijn in Nederland wil vergroten, maar ook een concrete oplossing heeft ontwikkeld om daarnaar te handelen: de zonnebrandcrème dispenser. CareLyn wil op zoveel mogelijk openbare plaatsen zonnebrandcrème
beschikbaar stellen voor iedereen.
 
Waarom een zonnebrandcrème dispenser?
Wie naar het strand gaat, neemt doorgaans wel zonnebrandcrème mee. Het zijn juist de spontane zonmomenten die de aandacht vragen. Tegenover dat ene moment waarop je er wél aan denkt om je in te smeren, staat een veelvoud aan situaties waarbij je wordt verrast door de zon. Op het terras, tijdens het sporten, tussen de middag, op het schoolplein… opeens is daar de zon. Afhankelijk van je huidtype kun je al binnen een half uur in de zon huidschade oplopen.
Ook in de zomer zonder de zon heeft UV effect op een niet ingesmeerde huid.
Dus smeer je in met CareLyn.


 
Nieuws
 • Zonnebrandcreme voor medewerkers Sloop- en Grondwerken Arno van den Dungen B.V.
  We moeten ons beschermen op alle momenten wanneer onze huid wordt blootgesteld aan de zon.
  Lees verder >
 • HERCUTON Bouwonderneming kiest ook voor CareLyn zonnebrandcreme dispenser
  Het aantal mensen met huidkanker – ook op jonge leeftijd -  neemt helaas schrikbarend toe.
   
  Lees verder >
 • 's Hertogenbosch.
  Van Neynsel is een moderne ouderenzorgorganisatie waar Goed leven centraal staat.

  Van Neynsel heeft de praktische zonnebrandcrème dispenser
  van CareLyn aangekocht
  Lees verder >