CareLyn steunt onderzoek naar huidkanker € 1,- per liter gaat naar KWF Kankerbestrijding
Hardlopen
Een nieuwe manier van smeren
Hardlopen
Dé oplossing voor sportverenigingen!
Er gaat niets boven buiten sporten.
Lekker in de frisse lucht, genieten van de zon. Toch is juist door die zon ook alertheid geboden. Hoe vaker je in de zon bent, hoe groter het risico op huidkanker. Een reëel risico; maar liefst 1 op de 6 Nederlanders ontwikkelt huidkanker in zijn of haar leven. Hoe kunnen de leden van uw vereniging zo bewust mogelijk omgaan met de zon en er toch zorgeloos in blijven sporten?

Nieuw van CareLyn: de zonnebrandcrème dispenser.
CareLyn heeft dé oplossing voor sportverenigingen: de zonnebrandcrème dispenser. Dit is een handige dispenser met zonnebrandcrème die eenvoudig is op te hangen in kantines en kleedkamers van sportclubs, bij terrassen, sportvelden en golfterreinen. Wanneer de leden van uw club naar buiten gaan om te trainen of een wedstrijd te spelen kunnen zij zich snel en eenvoudig insmeren. Met CareLyn sporten zij altijd beschermd in de zon.

Smeer je in met CareLyn.
CareLyn legt de aandacht daar waar het echt telt: bij al die terloopse zonuren door het jaar heen! We plaatsen dispensers op locaties waar mensen werken, sporten, spelen en genieten.Waardoor iedereen zich makkelijk en snel kan insmeren om zonveilig te genieten. De dispenser van CareLyn is geschikt voor binnen en buiten en heeft een inhoud van 1 liter. De zonnebrandcrème zelf is voor alle huidtypen geschikt (SPF 30), voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en biedt UVA- en UVB-bescherming.

CareLyn sponsormodel.
We begrijpen dat uw sportvereniging of stichting onvoldoende geld beschikbaar heeft om onbeperkt CareLyn aan te schaffen en denken graag met u mee. We hebben een sponsormodel ontwikkeld om CareLyn toch mogelijk te maken, ook bij u op locatie.
Een sponsor kan zijn naam aan CareLyn verbinden en zo één of meerdere zonnebrandcrème dispensers mogelijk maken. Bedrijven die zich een heel seizoen aan CareLyn verbinden, weten zich verzekerd van positieve exposure in promotiematerialen rondom de zonnebrandcrème dispensers. Deelname aan het sponsorprogramma past voor maatschappelijk betrokken ondernemingen zowel in het sponsor- als het mvo-beleid, want dankzij hun bijdrage kunnen kinderen veilig trainen en sporters veilig bewegen.