CareLyn steunt onderzoek naar huidkanker € 1,- per liter gaat naar KWF Kankerbestrijding
Een nieuwe manier van smeren
Veilig de zon in met CareLyn.
Benieuwd? Bestel direct >

Beste zonbescherming

Voor de beste zonbescherming schakel je de hulp van CareLyn in. Wij hebben namelijk een dispenser die je eenvoudig overal ophangt. Zo zorg je dat iedere leerling is voorzien van de juiste en beste zonbescherming. Ook op voor het kinderdagverblijf of bso is het de ideale oplossing. Met de handige dispenser leert iedereen zichzelf insmeren en beschermen tegen de zon.

Geef jouw leerlingen de beste zonbescherming

Merk je dat je leerlingen weinig af weten van het effect dat de zon op je huid heeft? Onze unieke dispenser is de perfecte uitkomst. Hiermee stimuleer je leerlingen tot het gebruik van bescherming in de zon. Zijn ze nog te jong om het zelf op te smeren? Dan smeer je ze eenvoudig zelf in. Oudere leerlingen leren om zichzelf in te smeren en waarom dit van belang is. Zo weet je zeker dat je ze de beste zonbescherming geeft.

Maak het jouw missie

Wij willen, samen met jou, alle scholen in het primaire onderwijs voorzien van de beste zonbescherming. Dit doen we niet alleen. Daarom zijn we op zoek naar bedrijven die hiermee helpen. Heb jij een bedrijf dat de beste zonbescherming voor kinderen van belang vindt? Adopteer dan voor een jaar lang een school. Zo leert iedere leerling meer over de gevolgen van de zon. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden als school of bedrijf? Bel gerust naar 073-6277740 voor meer informatie.