CareLyn steunt onderzoek naar huidkanker € 1,- per liter gaat naar KWF Kankerbestrijding
Een nieuwe manier van smeren
Veilig de zon in met CareLyn.
Benieuwd? Bestel direct >

Zonnebrand kopen

Wil jij zonnebrand kopen voor je terras of sportvereniging? Dat kan! Bij CareLyn hebben we een uniek concept ontwikkeld. Wij zorgen dat al je leden zorgeloos blijven sporten én bewust omgaan met de zon. Als je naar het strand gaat neem je zonnebrand mee. Op spontane momenten denk je hier niet aan. En dat is waar wij om de hoek komen kijken. Zorg dat je gasten, studenten of sporters goed beschermd zijn. Het kopen van de CareLyn zonnebrand dispenser draagt daar gegarandeerd aan bij!

Bescherm al je leden door zonnebrand te kopen

Wij hebben de oplossing voor jouw sportvereniging. Merk je dat iedereen heerlijk op de velden aan het rennen is en zonder dat ze het doorhebben verbranden? Door zonnebrand bij ons te kopen voorkom je dit. De handige dispenser hang je eenvoudig in de kantine, op het terras of langs het sportveld op. Zo smeren bijvoorbeeld de sporters zich eenvoudig en snel in voordat ze het veld op gaan. Maak gebruik van ons sponsormodel, waarbij de verbinding met ons merk meerdere dispensers mogelijk maakt.

Neem contact om de mogelijkheden te bespreken

Naast het kopen van zonnebrand voor jouw eigen onderneming of vereniging, is het ook mogelijk om een school te steunen. Met de ambitie om zonbewustzijn te vergroten willen we alle scholen van het primair onderwijs van dispensers voorzien. Wil jij hieraan bijdrage of zonnebrand kopen voor je eigen onderneming? Neem contact op via 073-6277740.