CareLyn steunt onderzoek naar huidkanker € 1,- per liter gaat naar KWF Kankerbestrijding
Een nieuwe manier van smeren
Veilig de zon in met CareLyn.
Benieuwd? Bestel direct >

Veilig zonnen

Laat je gasten altijd veilig zonnen op je terras met de dispenser van CareLyn. Dit product is door ons ontwikkeld met de passie om iedere Nederlander zonbewust te maken. Waarom is dit van belang denk je? Op het moment dat je naar het strand gaat denk je eraan om zonnebrand mee te nemen. Maar op het moment dat je op het terras zit of op het sportveld staat denk je hier waarschijnlijk niet aan. En dat is precies waar jij als bedrijf op inspeelt. Door de dispenser te bestellen voorzie je eenvoudig je terrasgasten van de bescherming die ze nodig hebben.

Veilig zonnen is heel eenvoudig

Zit jouw terras regelmatig vol met gasten die genieten in de zon? Merk je vaak dat ze dan snel verbranden of in de schaduw gaan zitten? Als terraseigenaar doe je er verstandig aan om onze dispenser aan te schaffen. Deze is heel eenvoudig in gebruik. Je hangt hem simpelweg op bij bijvoorbeeld het toilet of de deur naar buiten. De crème is voor ieder huidtype en zorgt dat al je gasten veilig zonnen. En dat niet alleen, met deze extra service toon je betrokkenheid bij het welzijn van je bezoekers.

Jouw terras zit gegarandeerd vol met mooi weer

Dan schijnt eindelijk de zon een keer, vragen je gasten of de luifel open kan. Dat is inderdaad een manier om te voorkomen dat je verbrand. Een andere manier om veilig te zonnen is met het gebruik van onze dispenser. Bestel het direct via de webshop. Voor meer informatie neem je contact op via 073-6277740.