CareLyn steunt onderzoek naar huidkanker € 1,- per liter gaat naar KWF Kankerbestrijding
Een nieuwe manier van smeren
Veilig de zon in met CareLyn.
Benieuwd? Bestel direct >

Zonnebrandcrème kopen

Zonnebrandcrème kopen om je terrasgasten, leden en scholieren te beschermen doe je eenvoudig online bij CareLyn. Wij zijn een onderneming die bewustzijn wil vergroten met betrekking tot het beschermen tegen de zon. Je kent het wel, je zit heerlijk op het terras en voelt dat de zon op je armen begint te branden. Maar je hebt voor deze spontane middag geen zonnebrand ingepakt. Dit gebeurt op jouw terras of bij je sportvereniging. Gelukkig hebben wij de oplossing! Door zonnebrandcrème bij ons te kopen smeert iedereen zich in. Wij voorzien jou namelijk van een eenvoudige dispenser zodat al je gasten beschermd zijn tegen de Uv-straling.

Door zonnebrandcrème te kopen heb je nóg meer omzet

In je vrije tijd ben je overal te vinden. Bijvoorbeeld op het terras, op een feest of in het park. De kans is groot dat je er niet aan hebt gedacht om zonnebrandcrème te kopen. Wij willen zorgen dat de gasten op jouw terras of event zorgeloos blijven genieten van de zon. De oplossing hiervoor? Een speciale dispenser. Je biedt gratis zonnebrand aan en houdt je gasten tevreden. Wat wil je nog meer? Wil je de zonnebrandcrème kopen? Dan krijg je een verpakking met een inhoud van 1 liter. Er is ook promotiemateriaal beschikbaar om aan iedereen te laten zien dat jij deze service aanbiedt.

Haal meer bezoekers naar je terras

Trek nog meer klanten naar jouw prachtige terras en bescherm ze tegen de gevaren van de zon met onze dispenser. Je hangt hem eenvoudig op bij je terras of het toilet. Zo blijven je klanten zorgeloos van de zon genieten. Meer weten of een dispenser bestellen? Je bereikt ons via 073-6277740.