CareLyn steunt onderzoek naar huidkanker € 1,- per liter gaat naar KWF Kankerbestrijding
Een nieuwe manier van smeren
Veilig de zon in met CareLyn.
Benieuwd? Bestel direct >

Zonnebrandmiddel

Op zoek naar een zonnebrandmiddel in een handige verpakking voor de gasten op je terras of bij de sportvereniging? Bij CareLyn hebben we de oplossing. Met de inzet van een dispenser voorzie je iedereen van de juiste bescherming. Ons zonnebrandmiddel is geschikt voor ieder huidtype en plakt niet. De dispenser is gemakkelijk te gebruiken en je hangt hem eenvoudig op. Zo maken we samen stap voor stap iedere Nederlander zonbewust.

Welk zonnebrandmiddel geef jij aan je gasten, leden of leerlingen?

Als je naar het strand gaat neem je waarschijnlijk altijd zonnebrandmiddel mee. Maar gebeurt dit ook als je naar het terras gaat? Of als kinderen op school of tijdens de bso buitenspelen? Dan is er vaak geen zonnebrandmiddel in de buurt om je te beschermen tegen de zon. Het aanschaffen van een dispenser met zonnebrandmiddel is de ideale oplossing. Op die manier geniet iedereen zorgeloos van het prachtige weer. Dit is handig op het terras, maar ook op het schoolplein, in de speeltuin of op het sportveld. Voor jouw sportvereniging is er ook een sponsormodel beschikbaar. Zo zorg je, zonder te veel kosten te maken, dat je leden het hele jaar door voorzien zijn van gratis zonnebrandmiddel.

We bespreken graag de mogelijkheden

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw school, sportclub of speeltuin? Neem dan direct contact met ons op via 073-6277740. Samen maken we beetje bij beetje iedere Nederlander bewust van het effect van de zon.