CareLyn steunt onderzoek naar huidkanker € 1,- per liter gaat naar KWF Kankerbestrijding
Een nieuwe manier van smeren
Veilig de zon in met CareLyn.
Benieuwd? Bestel direct >

Zonneproducten kopen

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om zonneproducten te kopen. Je kent de situatie wel, er zitten gasten op het terras of ouders zijn aan kijken naar een sportwedstrijd van de kinderen en de zon begint ineens heel fel te schijnen. Zeker in het begin van de lente is iedereen zo verbrand. Bij CareLyn hebben we een dispenser die je overal hangt, van terras en sportcafé tot school en bso. Dit is een van de zonnebrandproducten die je bij ons kunt kopen. Zo weet je zeker dat al je gasten zorgeloos genieten in de zon.

Onze zonneproducten kun je eenvoudig online kopen

Ben jij op zoek naar een oplossing voor spontane zonmomenten op het terras of op school? Je vindt de oplossing bij ons in de webshop. Een van de zonneproducten die je kunt kopen is een dispenser. Deze is voorzien van een liter zonnebrand waarmee alle gasten op je terras of leerlingen tijdens de pauze goed beschermd zijn. Uiteraard is het kopen van een navulling voor een van je zonneproducten ook bij ons mogelijk. Ben je werkzaam op een school of bso? Dan is het kopen van een van onze zonneproducten zeker verstandig. Zo maak je leerlingen bewust over het effect van de zon én leren ze wanneer ze zich moeten insmeren.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Wil je meer leren over het zonbewust maken van je leerlingen of terrasgasten? Wij voorzien je graag van de juiste informatie. Bel hiervoor naar 073-6277740. Uiteraard kun je de zonneproducten ook direct in de webshop kopen.