CareLyn steunt onderzoek naar huidkanker € 1,- per liter gaat naar KWF Kankerbestrijding
Een nieuwe manier van smeren
Veilig de zon in met CareLyn.
Benieuwd? Bestel direct >

Zonneproducten

Voor de beste zonneproducten kies je de dispenser van CareLyn. Ons product is de oplossing voor spontane zonmomenten. Niet alleen zorg je dat al je gasten, leden en leerlingen beschermd zijn tegen de effecten van de zon. Je biedt ook nog een extra service aan. Een service die zorgt dat gasten eerder op jouw terras dan op die van de buren plaatsnemen. Bekijk onze zonnebrandproducten eenvoudig online via de webshop.

Met dit zonneproduct geniet iedereen zorgeloos van de zon

Heb jij een sportvereniging waar zowel jongeren als volwassenen heel de dag buiten in de zon staan? Dan doe je er verstandig aan om onze dispenser aan te schaffen. Deze hang je op in de kantine of de kleedkamer. Zo zorg je ervoor dat iedereen met dit zonneproduct onbezorgd geniet van de zon. Daarnaast leer je de jongere leden over het belang van goed insmeren. Je bestelt de zonneproducten eenvoudig online. De zonnebrandproducten zijn ook te bestellen in de vorm van een sponsormodel. Hiermee ben je toch in staat om al je leden te voorzien van de juiste bescherming. Dankzij jouw bijdrage is het mogelijk dat kinderen en sporters veilig trainen en bewegen. Bekijk alle zonneproducten direct online.

Sponsor jij binnenkort een school?

Naast dat je de zonneproducten, die je online bestelt, gebruikt op een sportvereniging, is het ook handig op een basisschool of bso. Hier spelen kinderen heel de dag door buiten. Leer ze al vroeg het belang van je goed insmeren. Op die manier weten ze van het effect dat de zon op je kan hebben. Met behulp van onze zonnebrandproducten creëren we samen meer bewustzijn bij iedere Nederlander, jong en oud.

Bestel jouw pakket direct online

Het is onze missie om met de zonnebrandproducten bij te dragen aan gezonder werken, leven en beleven in de zon. Je hangt de dispenser eenvoudig op in de kantine, bij de deur naar het schoolplein of bij het toilet. Wil je meer weten over de mogelijkheden? We zijn bereikbaar via 073-6277740.