1. Home
  2. De Bouw
  3. Werken zonder zorgen!

Werken zonder zorgen!

Bescherm je mensen op de bouwplaats

Even pauze, lunchen, insmeren en weer aan de slag!

Het werkt lekker als het zonnetje schijnt. Maar pas op, zelfs bij minder felle zon is buiten werken niet zonder risico’s. Uit cijfers van het Nationaal Centrum voor Beroepsziekten blijkt dat bouwvakkers vier tot vijf keer zoveel kans lopen op huidkanker dan andere beroepsgroepen. Juist door hun werkplek in de buitenlucht. Een goede zonnebrandcrème hoort dan ook gewoon bij hun persoonlijke beschermingsmiddelen. Net zo vanzelfsprekend als een helm, veiligheidsschoenen en gehoorbescherming.

Als goed werkgever neem je je verantwoordelijkheid en bied je je mensen bescherming tegen de schadelijke invloeden van de zon. CareLyn helpt je daarbij. Met handige 1 liter dispensers met topkwaliteit zonnebrandcrème (Boots 5* classificatie) voor een verrassend lage prijs. Opvallend geplaatst op de bouwplaats en bij de deur van de bouwkeet. Even pauze, lunchen, insmeren en weer aan de slag. Én met voorlichting en overtuigende informatie om het belang van goed insmeren onder de aandacht van je mensen te brengen. Want smeren móet. Zeker op de bouw!

CareLyn op de bouw
Het smeerconcept van CareLyn bestaat uit een gemakkelijke, hygiënische dispenser met een 1 liter container hoogwaardige zonnebrandcrème (Boots 5* classificatie), met beschermingsfactor SPF30. De crème is geschikt voor alle huidtypen, geur-, gluten- en kleurstofvrij, geeft géén witte waas en is waterresistent. Zij biedt UVB- en UVA-bescherming is hypoallergeen en PH-neutraal en is dan ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met Carelyn!

Inhoudelijke bron KWF Kankerbestrijding / www.kwf.nl