Alle bouwers ingesmeerd!


CareLyn zonnebrandcrème dispenser
Vandaag de dag hebben de meeste bouwbedrijven preventie maatregelen waarbij het beschermen tegen de zon een belangrijk onderdeel is. Want hoe vaker je in de zon bent en werkt, hoe groter het risico op huidkanker. Een reëel risico; maar liefst één op de zes Nederlanders ontwikkelt huidkanker in zijn of haar leven. Hoe kunnen de bouwlieden zo bewust mogelijk omgaan met de zon en er toch zorgeloos in blijven werken?

CareLyn: dé oplossing voor bouwbedrijven

CareLyn heeft dé oplossing voor bouwbedrijven: de zonnebrandcrème dispenser. Dit is een handige dispenser met zonnebrandcrème die eenvoudig is op te hangen in bouwketen en op de bouw plek zelf. Wanneer de bouwlieden naar buiten gaan om te werken, kunnen zij zich snel en gemakkelijk insmeren.

Smeer je in met CareLyn

CareLyn legt de aandacht daar waar het echt telt: bij al die terloopse zonuren door het jaar heen! We plaatsen dispensers op locaties waar mensen werken. Daardoor kan iedereen zich makkelijk en snel insmeren om zonveilig te genieten. De dispenser van CareLyn is geschikt voor binnen en buiten en heeft een inhoud van 1 liter. De zonnebrandcrème zelf is voor alle huidtypen geschikt (SPF 30), voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en biedt UVA- en UVB-bescherming.

 

Carelyn steunt het onderzoek naar huidkanker. Per liter gaat € 1,- naar KWF Kankerbestrijding
Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met Carelyn!