1. Home
  2. Evenementen
  3. Genieten zonder zorgen!

Genieten zonder zorgen!

Bescherm je publiek tegen de zon

Nederland, festivalland. Van het vroege voorjaar tot het late najaar trekken we er massaal op uit om te genieten van dance en bands, theater en spannende attracties. Én van het zonnetje, als het even meezit. Lekker, maar niet helemaal zonder risico. Aan jou als evenementenorganisator de taak ervoor te zorgen dat je bezoekers zich veilig weten. En dat ze zich dus ook kunnen beschermen tegen de schadelijke invloed van de zon. CareLyn helpt je daarbij.

Je zorgt voor een goed programma, een geweldige line-up, een fijne sfeer én voor veiligheid. Bezoekers mogen uit veiligheidsoverwegingen doorgaans geen flesjes zonnebrandcrème meenemen. Hoeft ook niet, als op centrale plaatsen dispensers met crème van CareLyn worden geplaatst. Opvallend, kan niemand omheen. Makkelijk en hygiënisch ook. En eco-bewust, want zo’n literflacon scheelt heel wat plastic flesjes en tubes. We kunnen het publiek ook attenderen en informeren over het belang van een goede huidbescherming. En als je wilt, regelen we zelfs een ‘smeerteam’ dat je bezoekers voorziet van zonnebrandcrème om te smeren. Kijk, dat is nog eens een gastvrij gebaar!

CareLyn op je festival

Het smeerconcept van CareLyn bestaat uit een gemakkelijke, hygiënische dispenser met een 1 liter container hoogwaardige zonnebrandcrème (Boots 5* classificatie), met beschermingsfactor SPF30. De crème is geschikt voor alle huidtypen, geur-, gluten- en kleurstofvrij, geeft géén witte waas en is waterresistent. Zij biedt UVB- en UVA-bescherming is hypoallergeen en PH-neutraal en is dan ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

 

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!

Inhoudelijke bron KWF Kankerbestrijding / www.kwf.nl

Hygiëne is vandaag de dag één van de belangrijkste aandachtspunten. Door het gebruiksgemak van de zonnebrandcrème dispenser draagt CareLyn bij aan een betere hygiëne in de samenleving.

De plastic tubes zonnebrand die gebruikt worden door verschillende mensen en daardoor onhygiënisch zijn, zijn verleden tijd. We dringen op deze manier ook de hoeveelheid plastic terug.

De zonnebrandcrème dispenser is eenvoudig op te hangen, zichtbaar voor iedereen en met een simpele tap aan de hendel ben je voorzien van zonnebrandcrème. Zo wordt smeren net zo vanzelfsprekend als handen wassen.

Wat kost een CareLyn zonnebrandcrème dispenser?

CareLyn zonnebrandcrème dispenser                           € 19,95
CareLyn 1-liter flacon SPF30 zonnebrandcrème          € 49,95
Smeerbox                                                                            € 75,00
100ml navulflesje - ongevuld                                          €   2,50
100ml navulflesje - gevuld                                               €   4,95

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten (bestel je voor meer dan € 100,- is verzending gratis!).

Wilt u meer informatie, of een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op via:
info@carelyn.nl of 073-6277740

Dispenser

Navulflesje 30ml

Navulflesje - 100ml

Navulcontainer 1 liter

Navulcontainer SPF30 zonnebrandcrème

Smeerbox