Al uw bezoekers ingesmeerd!


Mensen vinden het heerlijk om een event te bezoeken. Als de zon schijnt genieten de bezoekers met volle teugen. Maar de zon levert ook gevaren op. Hoe vaker je in de zon bent, zonder je regelmatig in te smeren, hoe groter het risico op huidkanker.

CareLyn: dé oplossing voor evenementenorganisatoren!
Bij CareLyn stelden we onszelf de vraag: hoe kunnen we zo bewust mogelijk omgaan met de zon en er toch zorgeloos van blijven genieten? Het antwoord is de zonnebrandcrème dispenser. CareLyn biedt organisatoren van events de mogelijkheid om met de zonnebrandcrème dispensers van CareLyn iets unieks aan te bieden, namelijk gratis zonnebrandcrème.

Juist op die momenten dat de zon onverwacht gaat schijnen, heeft niet iedereen zonnebrandcrème bij zich. Door een dispenser op te hangen biedt jij als organisatie gratis zonnebrandcrème aan. Dit stellen de bezoekers erg op prijs! 

Smeer je in met CareLyn
CareLyn legt de aandacht daar waar het echt telt: bij al die terloopse zonuren door het jaar heen! We plaatsen dispensers op elk evenement locaties. Daardoor kan iedere bezoeker zich makkelijk en snel insmeren om zonveilig te genieten. De dispenser van CareLyn is geschikt voor binnen en buiten en heeft een inhoud van 1 liter. De zonnebrandcrème zelf is voor alle huidtypen geschikt (SPF 30), voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en biedt UVA- en UVB-bescherming.

Voor iedere liter verkochte zonnebrandcrème doneren wij een financiële bijdrage aan goede doelen.
Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!