Gebruiksaanwijzing voor het ophangen van de dispenser en het aanbrengen van de container

Ophangen van de dispenser

Met de bijbehorende sleutel kun je de dispenser open krijgen (bovenop zie je een kartelgleuf).

De achterkant van de dispenser biedt diverse mogelijkheden om de bevestigingsgaten af te tekenen. Boor de gewenste gaten in de muur. Schroef de volledige dispenser strak aan de muur óf plaats de schroeven en hang de dispenser daar aan op. Zo is deze makkelijk op te hangen en te verwijderen.

Zonnebrandcrème container aanbrengen

Verwijder de dop van de container met zonnebrandcrème. Verwijder tevens het afsluitdopje. Draai vervolgens het bijgeleverde pompje op de container.

Plaats de container met de tekst aan de onderzijde in de dispenser. De container valt automatisch in de sleuven. Als de container goed op zijn plaats zit, is de dispenser eenvoudig te sluiten.

Let op! Hang de dispenser niet in de volle zon.

Wanneer de dispenser niet regelmatig wordt gebruikt, kan het zijn dat er zonnebrandcrème in het pompje achterblijft en indroogt. Hierdoor raakt de dispenser verstopt. Wanneer het pompje verstopt is en u hard aan de beugel trekt, kan deze breken. Om dit te voorkomen, raden wij aan het pompje van de container te verwijderen volgens bovenstaande instructie en schoon te maken met water.

Voor iedere liter verkochte zonnebrandcrème doneren wij een financiële bijdrage aan goede doelen.
Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!

Inhoudelijke bron KWF Kankerbestrijding / www.kwf.nl