1. Home
  2. Over CareLyn

Het ontstaan

“Het idee van CareLyn is op een terras ontstaan. Genietend van de warme zon. Maar toen ik om me heen keek waren verschillende terrasgasten bezweet en rood, dus aan het verbranden. Allemaal niet ingesmeerd en potentiële huidkanker patiënten. Op dat moment bedacht ik me; Gek, iedereen weet dat het slecht is om in de zon te verbranden, maar toch gebeurt dit! Waarom bedenken we niet iets dat zichtbaar is voor de mensen, liefst gratis, om iedereen de mogelijkheid te geven zich in te kunnen smeren. Met die gedachte is de zonnebrandcrème dispenser geboren. Het KWF en de Rabobank ondersteunden direct onze gedachte. Na een periode van ontwikkeling, het zoeken naar een kwalitatieve zonnebrandcrème en een goed functionerende dispenser, zijn we zover dat we de CareLyn zonnebrandcrème dispenser kunnen introduceren.”
René van der Kolk, Directeur CareLyn.

Inmiddels hebben we een drukke zomer achter de rug: een aantal grote bouwbedrijven, scholen, sport clubs, reddingsbrigade en kinderdagverblijven hebben de CareLyn zonnebrandcrème dispenser bij hun organisatie opgehangen en beschikbaar gesteld voor de kinderen, bezoekers of medewerkers. Hiermee zijn we weer een stap dichterbij met onze missie om de komende jaren huidkanker terug te dringen.

Onze missie

Belangrijkste missie van CareLyn is om iedereen op onverwachte zonmomenten de mogelijkheid bieden om zich in te smeren. Of je nu speelt, sport, werkt of aan het genieten bent. In eerste instantie gaat onze aandacht uit naar kinderen. Juist de kinderen moeten leren om zichzelf in te smeren (vanaf 4 jaar), bijvoorbeeld op het kinderdagverblijf. Hiervoor heeft CareLyn een eenvoudig product ontwikkeld, de zonnebrandcrème dispenser met een hoogwaardige zonnebrandcrème. Het gemak van de zonnebrandcrème dispenser is groot, één tap is genoeg crème voor armen en gezicht. De dispenser is hygiënisch omdat je de crème direct op je hand krijgt. Mensen die lang in de zon werken,  sporten of recreëren en zich onvoldoende insmeren hebben een grote kans op huidschade, wat op termijn kan leiden tot huidkanker. Door de zonnebrandcrème dispenser op verschillende locaties zichtbaar op te hangen, stimuleren we het smeren om huidschade te voorkomen.

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!

Inhoudelijke bron KWF Kankerbestrijding / www.kwf.nl

Hygiëne is vandaag de dag één van de belangrijkste aandachtspunten. Door het gebruiksgemak van de zonnebrandcrème dispenser draagt CareLyn bij aan een betere hygiëne in de samenleving.

De plastic tubes zonnebrand die gebruikt worden door verschillende mensen en daardoor onhygiënisch zijn, zijn verleden tijd. We dringen op deze manier ook de hoeveelheid plastic terug.

De zonnebrandcrème dispenser is eenvoudig op te hangen, zichtbaar voor iedereen en met een simpele tap aan de hendel ben je voorzien van zonnebrandcrème. Zo wordt smeren net zo vanzelfsprekend als handen wassen.

Wat kost een CareLyn zonnebrandcrème dispenser?

CareLyn zonnebrandcrème dispenser                           € 19,95
CareLyn 1-liter flacon SPF30 zonnebrandcrème          € 49,95
Smeerbox                                                                            € 75,00
100ml navulflesje - ongevuld                                          €   2,50
100ml navulflesje - gevuld                                               €   4,95

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten (bestel je voor meer dan € 100,- is verzending gratis!).

Wilt u meer informatie, of een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op via:
info@carelyn.nl of 073-6277740

Dispenser

Navulflesje 30ml

Navulflesje - 100ml

Navulcontainer 1 liter

Navulcontainer SPF30 zonnebrandcrème

Smeerbox