Over CareLyn

Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn. ​CareLyn wil vooral bij de spontane zonmomenten aanwezig zijn. En die zijn er veel. Als we naar het zwembad of het strand gaan, dan zijn we voorzien van zonnebrandcrème. Tegenover dat ene moment waarop je er wél aan denkt om je in te smeren, staat een veelvoud aan situaties waarbij je wordt verrast door de zon. Als we in de openlucht werken, sporten, spelen of genieten van onze vrije tijd, dan ontbreekt in de meeste gevallen de mogelijkheid om je te beschermen tegen de UV-straling van de zon.

Nieuw van CareLyn: dé zonnebrandcreme dispenser

CareLyn is een nieuwe onderneming die niet alleen het zonbewustzijn in Nederland wil vergroten, maar ook een concrete oplossing heeft ontwikkeld om daarnaar te handelen: de zonnebrandcrème dispenser. CareLyn wil op zoveel mogelijk plekken in de openbare ruimte gratis zonnebrandcrème beschikbaar stellen voor iedereen.

CareLyn zonnebrandcrème overal beschikbaar!

Met alleen bewustwording ben je er echter nog niet. CareLyn faciliteert de echte gedragsverandering: je daadwerkelijk insmeren als je in de zon actief bent. CareLyn biedt een unieke oplossing waarmee de consument, sporter of scholier ook zonnebrandcrème bij de hand heeft als hij of zij er zelf niet aan heeft gedacht een tube of fles van thuis mee te nemen. CareLyn voorziet in makkelijke zonnebrandcrème dispensers op plaatsen waar mensen buiten zijn. CareLyn is najaar 2016 van start gegaan en richt zich in eerste instantie op vier doelgroepen: scholen, sportverenigingen, horecaondernemers en organisaties in de recreatiebranche, met als doel om scholieren, sporters en vrijetijd-genieters te beschermen tegen de nadelige UV-straling.

Zonveilig in de zon

Veel mensen zijn dol op de zon. Het geeft een blij gevoel en werkt ontspannend.  Maar juist bij de spontane zonmomenten vergeten mensen zich in te smeren. Simpelweg omdat er geen zonnebrandcrème voorhanden is. Maar liefst één op de zes Nederlanders ontwikkelt huidkanker in zijn of haar leven. De kinderhuid is extra gevoelig en verbranden op jonge leeftijd vergroot de kans op huidkanker aanzienlijk. Afhankelijk van je huidtype kun je al binnen een half uur in de zon huidschade oplopen.

CareLyn wil dat iedereen in ons land bewuster omgaat met het effect van de zon en de noodzaak inziet om zich regelmatig in te smeren. Speciale aandacht geven we daarbij aan kinderen, zodat ook voor hen insmeren vanzelfsprekend wordt. Huidkanker is na darmkanker in Nederland de meest voorkomende vorm van kanker. Hadden in 2004 nog ruim 28.000 mensen huidkanker, 10 jaar later waren dat er ruim 53.000.

Over de zonnebrandcrème

CareLyn is een zonnebrandcrème op basis van de hoge beschermingsfactor SPF 30. De crème is goed smeerbaar, niet vettig en geschikt voor de gevoelige huid. De crème biedt UVB en UVA–bescherming en is zeer geschikt  voor kinderen.

 

 

Voor iedere liter verkochte zonnebrandcrème doneren wij een financiële bijdrage aan goede doelen.
Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!