Onze klanten

Over hun ervaringen en onze gezamenlijke missie

Trots! Op ons product en onze klanten. Klanten uit diverse branches. Van kinderopvang tot sport, van bouwbedrijven tot evenementen en van hogescholen tot hoveniers.
Trots dat sinds de zomer van 2019 bij onderstaande organisaties een CareLyn zonnebrandcrème dispenser hangt. Uiteraard hopen we hen nog vele jaren te voorzien van zonnebrandcrème.

Lees hier over hun ervaring met de CareLyn zonnebrandcrème dispensers. Samen komen we een stap dichterbij onze missie: het zonbewustzijn vergroten en dat men zich altijd en overal kan beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.

En… Hoe meer we smeren, hoe meer we doneren! Alle gebruikers van CareLyn dragen zo direct bij aan kankeronderzoek middels het doneren van een financiële bijdrage per verkochte liter aan het KWF.

Onze klanten en hun ervaringen…

“Het is een fijne creme die lekker smeert.
Fijn dat het gemakkelijk toegankelijk is, makkelijk met de navulflesjes en ideaal om de kids meteen in te kunnen smeren als ze uit bed komen.
Je bent hem ook nooit kwijt.”

 

Locatie Beekman - Kanteel, te 's-Hertogenbosch

Kinderopvangorganisatie Smallsteps start vanaf april dit jaar met het aanbieden van CareLyn zonnebrandcrème als zonbescherming voor de kinderen en medewerkers op 77 kinderopvanglocaties. Divisiedirecteur Hella Brandt:

“We hebben bewust gekozen om dit met de zonnebrandcrème en zonnebrandcrème dispenser van CareLyn te doen. Onder het motto ‘kinderen leren smeren’ zorgt Smallsteps er samen met CareLyn voor dat onze kinderen zich vanaf jonge leeftijd leren beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. CareLyn doneert bovendien een deel van haar omzet aan het KWF zodat we indirect ook bijdragen aan kankeronderzoek.”

Hella Brandt, Divisiedirecteur Leiden & Bollenstreek Smallsteps

“Doordat de dispensers altijd in het zicht hangen zijn ze snel en gemakkelijk te gebruiken en wordt het een automatisme om je in te smeren voordat je naar buiten gaat. Jonge kinderen (peuters en kleuters) moeten nog wel door een volwassene geholpen worden. De kwaliteit van de crème is prima en de dispensers worden zeer intensief gebruikt. 

 

Kortom, de CareLyn zonnebrandcrème dispenser is zeer aan te bevelen!” 

Berry Entken-Buunen, Directie Kindcentrum "De Matrix"

“Sinds een aantal maanden maken wij gebruik van de zonnebrandcrème dispenser van CareLyn. We zijn er ontzettend blij mee en gebruiken hem graag voor onze kindjes. Geen gedoe meer met aparte flesjes, maar gewoon een dispenser voor iedereen. Het insmeren van de kindjes wordt nu nog gemakkelijker!”

Camilla van der Weegen, Kinderdagverblijf Het Bergje

“VITAL werkt de hele zomer keihard door aan de ombouw van de Amstelveenlijn. Zonnebrand is daarbij essentieel om goed beschermd te zijn tegen de zon. De zonnebrandcrème dispensers van CareLyn hangen in de keet en zijn een grote hit bij de collega’s buiten.”

Dawn Tulling, Team Omgevingsmanagement VITAL

“Het aantal mensen met huidkanker – ook op jonge leeftijd –  neemt helaas schrikbarend toe. Daarom is het belangrijk om je ook op de bouwplaats te beschermen tegen de schadelijke UV-straling van de zon. HERCUTON zorgt ervoor dat haar buitendienst-medewerkers, die in de zomermaanden heel wat uren in de zon werken, zich voortaan op het werk kunnen insmeren. Hiertoe stelt het bedrijf met de CareLyn dispensers zonnebrandcrème beschikbaar in alle bouwketen. Van elke navulling gaat € 1,- naar het KWF voor huidkankeronderzoek.”

Directie Hercuton

Een greep uit onze klanten…

Bouw

Hurks
Hercuton
Vital
Maasstroom energie

Recreatie

Recreatiegebied Buiten in de Kuil
Waterskicentrum Kempervennen
Bosbad Appelscha

Evenementen

Nijmeegse VierDaagse
Defqon.1 – 2019
Introductieweek Fontys Hogescholen

Hoveniers

Hoveniersbedrijf Van Bokhoven
Hazera Seeds BV

Zorg

Meandergroep
Reakt BV

Overig

Gemeente Sint-Michielsgestel
Restaurant Van Dis Nova

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!

Inhoudelijke bron KWF Kankerbestrijding / www.kwf.nl