Onze missie en ambitie

 

CareLyn draagt bij aan gezond en zorgeloos spelen, werken, leven en beleven in de zon. Onze ambitie is dat iedereen zich zonbewust gedraagt. CareLyn wil dat iedere Nederlander bewuster omgaat met het effect van de zon en de noodzaak inziet om zich regelmatig in te smeren. CareLyn wil vooral bij de spontane zonmomenten aanwezig zijn. En die zijn er veel. Als we naar het zwembad of strand gaan, dan zijn we voorzien van zonnebrandcrème. Maar als we in de openlucht werken, sporten, spelen of genieten van onze vrije tijd, dan ontbreekt in de meeste gevallen de mogelijkheid om je te beschermen tegen de UV-straling van de zon.

De zon geeft licht, warmte en is onze belangrijkste bron van energie. Maar de zon levert ook gevaren op. Hoe vaker je in de zon bent, hoe groter het risico op huidkanker. Een reëel risico; maar liefst één op de zes Nederlanders ontwikkelt huidkanker in zijn of haar leven. Als op zoveel mogelijk plekken in de openbare ruimte een dispenser met zonnebrandcrème hangt waar iedereen gebruik van kan maken, kunnen we bewust omgaan met de zon en er toch zorgeloos van blijven genieten.

CareLyn biedt dé zonnebrandcrème dispenser

CareLyn is een nieuwe onderneming die niet alleen het zonbewustzijn in Nederland wil vergroten, maar ook een concrete oplossing heeft ontwikkeld om daarnaar te handelen: de zonnebrandcrème dispenser. CareLyn wil op zoveel mogelijk plekken in de openbare ruimte zonnebrandcrème beschikbaar stellen voor iedereen. Voor scholen, kinderopvang en sportverenigingen kan CareLyn bemiddelen bij het zoeken naar sponsoring van de dispenser en zonnebrandcrème.

Waarom een zonnebrandcrème dispenser?

Tegenover dat ene moment waarop je er wél aan denkt om je in te smeren, staat een veelvoud aan situaties waarbij je wordt verrast door de zon. Tijdens het buitenspelen op het schoolplein, aan het werk op de bouwplaats, genietend op het terras, tijdens het sporten of tijdens een festival. Opeens is daar de zon. Afhankelijk van je huidtype kun je al binnen een half uur in de zon huidschade oplopen. Bovendien is er ’s zomers tijdens bewolkte dagen ook schadelijke UV-straling. Ook dan moet er gesmeerd worden. Dus smeer je in met CareLyn!

 

Voor iedere liter verkochte zonnebrandcrème doneren wij een financiële bijdrage aan goede doelen.
Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!