1. Home
  2. Over CareLyn
  3. Waarom CareLyn?

CareLyn: dé nieuwe manier van smeren!

 

Bewustzijn én gedragsverandering

Huidschade als gevolg van zonnebrand kan op latere leeftijd tot huidkanker leiden. CareLyn pakt dat gezondheidsrisico voortvarend aan met een uniek totaalconcept. We willen heel Nederland bewust maken van het belang van een goede bescherming tegen de UV-straling van de zon. Meer dan dat, we maken dat dit bewustzijn zich kan vertalen in echte gedragsverandering, door ervoor te zorgen dat mensen zich ook daadwerkelijk kúnnen insmeren, op een gemakkelijke en laagdrempelige manier. We plaatsen daarvoor handige, opvallende dispensers met zonnebrandcrème waar mensen gebruik van kunnen maken.

Het smeerconcept

CareLyn wil gedragsverandering stimuleren door de zonnebrandcrème dispenser aan te bieden op plaatsen waar mensen buiten zijn. De dispenser is opvallend en stimuleert het smeren, mede door het op de gebruiker toegespitste smeerconcept. Het smeerconcept biedt de juiste informatie en communicatie ter bevordering van het smeren. CareLyn draagt actief bij aan het verminderen van plastic afval op de wereld door het inzetten van de herbruikbare zonnebrandcrème dispenser en 1-liter container. Ook voorlichting, documentatie- en informatiemateriaal maken deel uit van het CareLyn smeerconcept.

Hoogwaardige kwaliteit zonnebrandcrème

Het smeerconcept van CareLyn bestaat uit een gemakkelijke, hygiënische dispenser met een 1 liter container hoogwaardige zonnebrandcrème (Boots 5* classificatie), met beschermingsfactor SPF30. De crème is geschikt voor alle huidtypen, geur-, gluten- en kleurstofvrij, geeft géén witte waas en is waterresistent. Zij biedt UVB- en UVA-bescherming is hypoallergeen en PH-neutraal en is dan ook zeer geschikt voor de gevoelige kinderhuid.

Donaties aan het goede doel

Ook op andere wijze nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onder het motto ‘wie smeert, doneert’ schenkt CareLyn voor elke liter verkochte zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel KWF.

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!

Inhoudelijke bron KWF Kankerbestrijding / www.kwf.nl

Hygiëne is vandaag de dag één van de belangrijkste aandachtspunten. Door het gebruiksgemak van de zonnebrandcrème dispenser draagt CareLyn bij aan een betere hygiëne in de samenleving.

De plastic tubes zonnebrand die gebruikt worden door verschillende mensen en daardoor onhygiënisch zijn, zijn verleden tijd. We dringen op deze manier ook de hoeveelheid plastic terug.

De zonnebrandcrème dispenser is eenvoudig op te hangen, zichtbaar voor iedereen en met een simpele tap aan de hendel ben je voorzien van zonnebrandcrème. Zo wordt smeren net zo vanzelfsprekend als handen wassen.

Wat kost een CareLyn zonnebrandcrème dispenser?

CareLyn zonnebrandcrème dispenser                           € 19,95
CareLyn 1-liter flacon SPF30 zonnebrandcrème          € 49,95
Smeerbox                                                                            € 75,00
100ml navulflesje - ongevuld                                          €   2,50
100ml navulflesje - gevuld                                               €   4,95

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten (bestel je voor meer dan € 100,- is verzending gratis!).

Wilt u meer informatie, of een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op via:
info@carelyn.nl of 073-6277740

Dispenser

Navulflesje 30ml

Navulflesje - 100ml

Navulcontainer 1 liter

Navulcontainer SPF30 zonnebrandcrème

Smeerbox