Alle sporters ingesmeerd!

 
Er gaat niets boven buiten sporten. Lekker in de frisse lucht, genieten van de zon. Toch is juist door die zon ook alertheid geboden. Hoe vaker je in de zon bent, hoe groter het risico op huidkanker. Een reëel risico; maar liefst één op de zes Nederlanders ontwikkelt huidkanker in zijn of haar leven. Hoe kunnen de leden van uw vereniging zo bewust mogelijk omgaan met de zon en er toch zorgeloos in blijven sporten?

CareLyn: dé oplossing voor sportverenigingen

CareLyn heeft dé oplossing voor sportverenigingen: de zonnebrandcrème dispenser. Dit is een handige dispenser met zonnebrandcrème die eenvoudig is op te hangen in kantines en kleedkamers van sportclubs, bij terrassen, sportvelden en golfterreinen. Wanneer de leden van uw club naar buiten gaan om te trainen of een wedstrijd te spelen, kunnen zij zich snel gemakkelijk insmeren.

Smeer je in met CareLyn

CareLyn legt de aandacht daar waar het echt telt: bij al die terloopse zonuren door het jaar heen! We plaatsen dispensers op locaties waar mensen werken, sporten, spelen en genieten. Daardoor kan iedereen zich makkelijk en snel insmeren om zonveilig te genieten. De dispenser van CareLyn is geschikt voor binnen en buiten en heeft een inhoud van 1 liter. De zonnebrandcrème zelf is voor alle huidtypen geschikt (SPF 30), voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en biedt UVA- en UVB-bescherming. 

Voor iedere liter verkochte zonnebrandcrème doneren wij een financiële bijdrage aan goede doelen.
Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!